<
Venteliste og information om tildeling af pladser
Tildeling af pladser

For at blive skrevet på ventelisten til en plads er det nødvendigt at være medlem af baadlauget. Ønsker du at blive medlem skal du udfylde formularen på siden kontakt og indmeldelse (http://www.baadlaug.dk/indmeldelse.html). Ledige pladser tildeles efter datoen for optagelse på listen.   Er der på et tidspunkt ledige bådpladser, som ikke kan afsættes til beboere i andelsforeningen, kan eksterne medlemmer ligeledes få en plads, men kun for et år ad gangen, indtil der flytter en beboer ind i andelsforeningen, som melder sig ind i bådlauget og ønsker en båd/kajakplads.

Medlemmer på venteliste forventes at anskaffe båd snarest, når de tildeles en plads. De nærmere regler findes i vedtægterne. Alle tildelinger af bådpladser og bytning af pladser medlemmerne imellem foretages via den pladsansvarlige.

Følgende priser er senest besluttet på Generalforsamlingen den 21. marts 2019: Indskud: 4350 kr, samt årligt kontingent i 2020: 4323 kr.

Hvis du ønsker plads til dit fartøj kan du kontakte Tonny Niilonender er pladsansvarlig for motorbådene.

Der er venteliste på bådpladser i øjeblikket og der optages i øjeblikket kun beboere i Schifters Kvarter på ventelisten. Ventelisten er indsat nedenfor.